Ny häst!

Hej, idag så har det varit en helt ok dag. Började skolan 20 över 9 med Hemkunskap vilket var typ den bästa starten på veckan haha. Jag och min vän S gjorde sesambullar. Sedan så hände det inte så mycket utan det har varit ganska segt. När jag kom hem stack jag direkt till stället och på tåger träffade jag min bästa vän I och vi satt och snacka. Vi träffas inte då och längre då hon har bytt stall som är lite krångligt att ta sig till, super sorligt. Saknar henne så. När jag kom fram till stallet så träffade jag den nya hästen till ridskolan. Ett sto, skimmel, 11 år och riktigt fin! Fick lov att rida henne idag och gud så fin hon var! E fick också rida henne. Vi båda älskar henne haha.

Mina planer inför veckan är följande:

Tisdag; Skola och plugg….

Onsdag; skola, Rida 2 hästar, kuuul

Torsdag:  skola, oklart, sova kanske

Fredag: studiedag, Dressyrträning på modus, träffa S

Lördag: Hoppträning, Modus

Söndag: Följa med E och allsvenska laget på tävling

 

Hela veckan fullspäckad, skönt att ha en plan vad komma skall, dock inte så motiverad att vara i skolan… usch.

Idag har jag varit jobbig mot andra, hatar när jag är det. Kan jag lixom inte chilla? Välkommen till min värld, kort, pratsam och störig.

Vi ses!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>