Första skoldagen avklarad!

Hej! idag klev jag in igenom dörrarna för sista gången efter ett sommarlov. Kändes så bra fast ändå dåligt. Dåligt på det sätet att jag hatar skolan och miljön där. Idag gick vi bara igenom en massa information och hade ganska tråkigt. Imorgon ska vi följa schemat halva dagen och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Sen ska jag till stallet och vara där hela eftermiddag och umgås med min gamla ponnygrupp. Så ledsen för korta inlägg men har gaska fullt upp.

Nu måste jag verkligen sova, godnatt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>