Underbar eftermiddag!

Hej! Idag har varit en sådan lugn och mysdag. Jag vaknade runt 10 och tog d lugn, kollade på Youtube, byta om. Sen åt jag lunch och ganska snabbt därpå blev jag körd till S och senare kom E och vi pratade om allt. Jag älskar dem, mina bästa vänner, en stor eloge till dem. De finns allt för mig och jag gör det detsamma. Vi kan prata om allt. Vi vet saker om varandra som få människor vet om. Dem är äkta och jag älskar dem.. Vi bara mös och kollade på film. Det var ett perfekt avslut på sommarlovet. Imorgon börjar skolan och jag är inte alls taggad. Hatar skolan mest av allt.

Nu är klockan 00.00 och jag ska försöka sova… Godnatt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>