Klump i halsen…

Hej! Nattinlägg…

Om exakt ett dygn och några timmar ska jag sitta i skolbänken. Redan nu får jag ångest. Om några timmar ska jag träffa mina närmaste bästa vänner och ha en mysdag. Jag ser fram emot det visst men klumpen sitter redan i halsen. Nionde klass. Herregud. Kommer jag klara det? Ångest.

Nu ska jag förklara vad det jobbiga med skolan är. Jag har inga vänner som jag trivs med till 100 %. Jag vet redan nu att det kommer bli jag som inte får någon partner att jobba med i klassen av olika skäl. Jag har så extremt svårt att koncentrera mig på lektionen och det slutar med att jag ger upp och stoppar hörlurarna i öronen och skiter i allt och alla. Jag är ständigt stressad och tar aldrig upp saker i tid. Jag är inte så snabblärd när det gäller teoretiska ämnen vilket är dem viktigaste. Alla estetiska har jag bra på och har relativt bra betyg i. Sist men inte minst, den ständiga stressen att vara tillräckligt bra. Omg… Jag hatar den så himla mycket och än drabbas jag av den. Det handlar inte bara om hur man ska se ut utan allt. Betyg, fin kropp, bra klädsmak, många populära vänner osv. Allt jag inte har. På min skola är det väl max 10 som rider och bara av dem är det 3 som brinner för det. Och jag känner bara en av dem och hon är mycket yngre och har många andra vänner i hennes årskurs. Jag är väldigt ensam sammanfattat. I stallet är det en helt annan grej. Där trivs jag såååå bra med allt och alla. Jag kan verkligen ta plats till skillnad från, om jag tog plats i skolan så hade jag förmodligen blivit stämplad för både det ena och det andra.

Jag har aldrig känt mig som en 02.a. Jag klickar inte med dem, trivs bara med få av dem. Jag känner mig som en 03:a. Jag har nästan bara vänner som är 03:or och dem känns lika gamla som mig. Konstigt eller hur? Aja jag har ett år kvar av grundskolan sen får jag välja vilket jag vill och då kommer jag nog trivas lite bättre.

Nu får jag nog ta och sova eller åtminstone försöka, godnatt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>