Markarbete!

Hej! Nu har jag duschat och landat lite. Jag vaknade 10 i 7 och gör vad man gör på morgon, borsta tänderna, äta frukost osv. Sen så körde mamma mig till stallet och jag tränade. Det var markarbete eftersom hästarna inte är helt igång. Sen så åt jag lite nudlar till lunch innan vi hade möte. Efter mötet så var vi bara där och tog det lugnt. Efter en stund så tog vi bussen hem, jag och några tjejer. Nu har jag duschat och runt halv 6 ska jag hämta S för att senare åka till A för att ta det lugnt och bara umgås. Sen vid 8 ska jag och S hem. Pappa ska grilla ikväll, mums! Det är vad som händer och hänt, tror jag uppdaterar er imorgon. Hejdå!14331030_1785891661659705_1873216859_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>