Åhus glass!

Hej! Nu är jag åter i bilen fast påväg hem. En ganska lång dag. Dagens första stopp blev i Wanås. Sen hade en konstutälling i en stor park, Såklart mamma och pappas val av aktivitet. Det var så tråkigt. Sen åt vi vår lunch som bestod av mackor, ägg och lite till. Gott. Sedan åkte vi vidare till Kristianstad och gick bland shoppinggatorna. Inte så kul det heller förutom hemmakväll. SEN åkte vi Åhus och käkade glass. Så himla gott. Tog två kulor, mangosorbet (favoriten) och dumle. Och nu är vi påväg hem. Äntligen! Jag är så trött och jag vill bara gå och ta ett bad och sova. På vägen hem ska vi köpa lite chips, det är ju trots allt Fredag.

Imorgon ska jag på hoppträning 08.00 – 09:30 och sedan 11.15 på möte då jag är ordförande i klubbens ungdomssektion. Senare på eftermiddagen ska jag vara med en vän. Jag och A ska inte göra så mycket då hon är skadad😢. Summerat tror jag inte att det kommer något morgon inlägg, kanske vid lunch eller något.

Nu ska jag vila lite, vi ses imorgon!

Här är bilderna från idag! Blev inte så mycket😅

Snapchat-173154538020170811_133457

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>