Sushi, sushi, sushi!

Hej!

Lång dag idag. Imorse åkte va och S till Väla och luncha. Jag åt sushi, jag älskar sushi och S åt subway. Så gott de var! Finns nog inget bättre än sushi. Sedan så åkte vi då hem till henne som jag berättade i gårdagens inlägg. När vi kom hem till henne så hittade hon om och jag hoppade på hennes stutsimatta, haha. En liten stund senare kom hennes mamma och hon hittade också om till stallkläder och sen åkte vi.  När vi kom fram så gick vi rakt in i stallet och började fixa och trixa, med det vanliga. Sedan kom stallägaren och frågade om jag ville rida en av hästarna. Jag tackade ja och fick rida i mina jeans och fick låna hjälm och stövlar. Jag och S red fram ute i skogen och min häst blev så pigg. När vi kom tillbaka red vi på banan. Så fin min häst var, dock inte så lugn och avslappnad som jag hade önskat men det var ganska svårt efter hon blivit så pigg i skogen. Efter passet så spolade jag av henne och satt in henne i boxen. När vi alla var klara så åkte vi hem och jag fick skjuts hem och tog ett bad direkt. Sen till middag gjorde jag hemmagjord Sushi, hehe. Jag lovar, jag äter inte bara sushi. Så gott. Nu ska jag kolla på Youtube och bara ta det lugnt, imorgon skulle vi tydligen till Kristianstad och Åhus. Det ska väll bli kul. Kommer förmodligen fotografera så det kanske kommer upp en massa bilder imorgon.😉.

Snapchat-171165100Snapchat-1991155792

 

Tror man ser skillnaden vilken som är hemmagjord och inte, haha . Ses imorgon!

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>