Godmorgon!

Hej! Klockan är just nu 10 över 9 och jag har varit vaken i en stund. Idag ska jag först till Väla med min bästa vän S och sedan vidarehem till henne för att följa med henne till dressyrträning. Har inte planerat att handla något förutom lunch och någon fika kanske. en mysdag helt enkelt.

Jag börjar skolan på måndag och jag är inte taggad alls. Denna sommaren har gått alldeles för fort :( . Sista året i grundskolan, wohooooo. Sen kan jag välja ett gymnasium efter min smak.

Ses ikväll då jag kan skriva hur jag har haft det. <3508af06f-f968-4da8-8193-779dac1113e0

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>