Ny blogg!

Hej och välkomna till min blogg! Jag heter Johanna och är 15 år. Jag ska börja 9:an och bor nere i Skåne. Jag rider på en ridskola i Ödåkra och gjort det sedan 7 år tillbaks (precis börjat på min 8:de). Jag tävlar i både dressyr och hoppning. Mestadels hoppning. Jag har dock bara tävlat i 3 år tror jag. Jag rider både ponny och storhäst, jag är inte så lång så jag har tillgång till både.

Jag förväntar mig absolut inte att jag ska få många läsare utan detta är mer en digital dagbok som folk kan kika in på ibland om de så passar dem.

14658177_1520853724608149_564829368_n

Här är den ponny jag tävlar, såklart jag som rider också.

Just nu är jag i min sommarstuga och ska hem imorgon för jag ska på träning på kvällen. Idag vaknade jag vid hav elva och låg och kollade lite på Youtube. Sedan gick jag och åt lite frukost, en macka blev det. Sedan körde vi in till Simrishamn och shoppade lite snabbt och åt lunch. Jag köpte en tröja inne på team sportia. Den är ljusblå och mest till för att ha att chilla i.

Sedan åkte vi hem och fikade lite och tagit de lugnt. Nu är klockan ganska mycket och jag ska väl försöka varva ner för det kommer vara en ganska lång och seg dag. + Detta inlägget var kanske inte så intressant med tanken var bara att presentera mig.

Godnatt <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>